Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη: Όσα είπε για τον γάμο της

Μπορεί πριν από λίγο καιρό οι φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να παντρεύτηκε κρυφά να οργίαζαν, ωστόσο, η ίδια δεν πήρε θέση. Σε συνέντευξή της, όμως, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι όντως έκανε το «μεγάλο βήμα»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι φήμες για γάμο εμφανίστηκαν στα τέλη Νοεμβρίου, όταν η παρουσιάστρια άλλαξε την προσωπική της κατάσταση στο Facebook από «σε σχέση» με τον Θοδωρή Μαροσούλη σε «παντρεμένη», ενώ, λίγη ώρα αργότερα και αφού είχαν αρχίσει τα πρώτα διαδικτυακά δημοσιεύματα, το διέγραψε.

«Τα κουφέτα έχουν φαγωθεί!», είπε η Ελεονώρα στην εκπομπή Stars System, το μεσημέρι της Τρίτης, επισημαίνοντας στην Άση Μπήλιου πως εκείνη γνωρίζει και την ημερομηνία που τελέστηκε ο πολιτικός γάμος αλλά δεν την λένε. «Τα κουφέτα του θρησκευτικού γάμου δεν τα έχουμε φάει και θα αργήσουμε να τα φάμε», πρόσθεσε.

Πάντως, με δεδομένο ότι η εκπομπή μαγνητοσκοπείται και η ανακοίνωση του Star για την παρουσία της Ελεονώρας έγινε στις 19 Δεκεμβρίου, δεν αποκλείεται ο γάμος να τελέστηκε όταν η παρουσιάστρια έκανε την ανάρτηση που πυροδότησε τς φήμες…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελεονώρα:

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίδης: Η Συμφωνία Με Τον ΑΝΤ1 Και Η Απάντηση Στον Μάνο Πίντζη Για Διπροσωπία

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5693 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr