Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Σασμού – Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ευχάριστα τα νέα για τη Βέρα Μακρομαρίδου και τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου! Το ζευγάρι παντρεύτηκε και οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς “σφράγισαν” τη σχέση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η τηλεοπτική Άσπα του Σασμού, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η Βέρα είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Παντρεύομαι. Είναι μεγάλη μέρα, θα είναι κλειστός γάμος. Θα γίνει πολιτικός γάμος στην Καισαριανή, αλλά θα γιορτάσουμε τον γάμο μας το καλοκαίρι με ένα beach πάρτι…»

Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Τους έχουμε γνωρίσει και τους έχουμε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους τους στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Βέρα Μακρομαρίδου έχει ξεχωρίσει από τον ρόλο της στον «Σασμό».

Μετά το έξαλλο bachelor party της νύφης στην Άννα Βίσση, η Βέρα Μακρομαρίδου παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της την Παρασκευή 26 Απριλίου με πολιτικό γάμο στην Καισαριανή!

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού ήταν οι Δανάη Παππά και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι οποίες και μοιράστηκαν στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός, έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο ήταν λευκό με διαφάνειες, ενώ ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν και το κοστούμι του γαμπρού το οποίο ήταν… ροζ!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts