Ποια μοντέλα του GNTM είδαμε στο κομμωτήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου πριν το lockdown;

Στο φετινό Make Over του GNTM ομολογουμένως είδαμε μεγάλες αλλαγές από τον έμπειρο κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλο και την ομάδα του, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα των παικτών.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του GNTM που γίνεται τόση μεγάλη συζήτηση για τις μεταμορφώσεις των μοντέλων ενώ, είδαμε κάποιους από τους ίδιους τους παίκτες, να κλαίνε απαρηγόρητοι. Ο λόγος για την Ειρήνη Μητράκου και την Λία Chuzdhan που έκοψαν αρκετά κοντά τα μαλλιά τους και η αλλαγή ήταν μεγάλη. Μεγάλες αλλαγές από την μεριά των αγοριών ήταν και αυτή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι, του Edward και του Ηρακλή, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται από τα socialmedia των παικτών,αρκετοί επισκέφθηκαν από μόνοι τους το κομμωτήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Κηφισιά, με την επιθυμία να διατηρήσουν το ίδιο look που τους είχε κάνει κάποιους μήνες πριν, όταν γυρίστηκε το επεισόδιο που είδαμε όλοι στις οθόνες μας. Μάλιστα, αυτή τη φορά, έδειχναν να απολαμβάνουν το κούρεμά τους περισσότερο από ποτέ, υιοθετώντας όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, πλήρως, τη νέα τους εικόνα.

Η Ειρήνη, ενθουσιασμένη, έγραψε σχόλιο στο Instagram για την ομάδα κομμωτών που την περιποιήθηκε “Σας αγαπώ”. Πληροφορίες λένε ότι η Ειρήνη Μητράκου και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήδη έχουν δεχθεί προτάσεις από τα τρία σπουδαιότερα πρακτορεία μοντέλων και τώρα βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Νοέμβρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts