Πήγαιναν να φρενάρουν τη συνεργασία αλλά…. – Εξελίξεις με το μέλλον της Καγιά στο Star

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το μόντελιγκ και να ξεχώρισε με τα βήματα, που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, παράλληλα όμως θα λέγαμε, πως είναι και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο.

Έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές, ωστόσο το όνομά της έχει συνδεθεί με το GNTM από τα χρόνια, που το project λεγόταν Νext top model

Τη σεζόν 2022 – 22 την είδαμε και πάλι στη θέση του κριτή στο διαγωνισμό μόδας, με τη στάση της ωστόσο να προκαλεί αντιδράσεις και την ίδια να εξηγεί.

«Το 2022 ήταν έντονο για μένα, όπως για τους περισσότερους. Πιέστηκα πολύ φέτος και ψυχολογικά. Υπάρχει αρκετή τοξικότητα, αλλά και επιθετικότητα. Είναι μια τάση της εποχής η τοξικότητα, πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει. Τώρα έχω αρχίσει να νιώθω την ανάγκη να πατήσω ένα pause και να αφήσω λίγο την τηλεόραση.

Δεν μπορεί κάποιος επαγγελματίας να κάνει μόνο επιτυχίες. Θα κάνεις μια αποτυχία, δύο επιτυχίες. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει, αλλά έχω μετανιώσει που είμαι 100% αληθινή γιατί μετά ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει.

Το προτέρημά μου είναι ότι είμαι ψύχραιμη και το μειονέκτημά μου ότι είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν μασάω πια από την τοξικότητα. Δεν μου αρέσουν οι αυλές και δεν έχω αυλές», είχε πει η Βίκυ Καγιά.

Και ενώ λοιπόν είχε δοθεί η εντύπωση, πως η Καγιά θα κάνει μια παύση από τα τηλεοπτικά και το Star, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 8/2 επιβεβαιώθηκε, πως το κανάλι θέλει την Καγιά και πως εκείνη στηρίζει την καλή σχέση, που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια με τον σταθμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts