Προξενιό – Τάσος Λέκκας: «Πέρυσι κάναμε δέκα εισιτήρια σε κάθε παράσταση… φέτος είναι sold out»

Ο Τάσος Λέκκας και η Χριστίνα Μαθιουλάκη από το Προξενιό της Ιουλίας μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» που βρέθηκαν καλεσμένοι, για την τηλεόραση, για τη “βοήθεια” που τους προσέφερε τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο αναγνώρισης από τον κόσμο.

«Απολύτως, δεν το συζητάμε. Είναι φοβερό το πόσο έχει αλλάξει το πράγμα. Το θέατρο πολύ δύσκολα θα σου απεφέρει χρήματα. Εκεί που είναι σήμερα τα ενοίκια και η διαβίωση, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Δεν μας ξέρουν… Πέρυσι κάναμε δέκα εισιτήρια σε κάθε παράσταση… φέτος είναι sold out», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Λέκκας για τη φήμη που έχει αποκτήσει από την τηλεόραση.

Το προξενιό της Ιουλίας: «Με ξεφτίλισες. Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;» – Η παράνομη σχέση αποκαλύπτεται

Σε άλλο σημείο τόνισε ο ηθοποιός: «Ο Ρήγας είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή στην πραγματικότητα. Χτυπούσε την αδερφή του, σκότωσε άνθρωπο… Παρόλο που τον έχει γλυκάνει η συναναστροφή του με τη Βαγγελίτσα, έχει πολύ μίσος. Έχει μεγαλώσει και με μια μάνα που τον μπόλιασε με μίσος. Δεν ξέρω πολλά για το πώς θα εξελιχθεί ο ήρωάς μου. Σίγουρα, μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί έχει πολλά να περάσει, γιατί άνθρωπο σκότωσε. Απελευθερώθηκε, προσωρινώς; Είναι σε μια πολύ δύσκολη θέση ο Ρήγας. Ήταν στο κρατητήριο. Δύσκολα προμηνύονται τα πράγματα».

«Η Βαγγελίτσα θα σπουδάσει. Η Βαγγελίτσα και ο Ρήγας θα καταφέρουν να υπερπηδήσουν τα εμπόδια και να καταλήξουν κάποια στιγμή μαζί. Θα τα καταφέρουν γιατί έτσι πρέπει», είπε στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού δίνοντας spoiler.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts