Προξενιό: «Το ήξερα ότι θα έρθεις. Είσαι στα αλήθεια εσύ αγάπη μου;» – Ο Στράτος εμφανίζεται ξαφνικά

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο σημερινό επεισόδιο 10/4, ο Στράτος δεν μπορεί να αντέξει άλλο μακριά από την οικογένειά του και, παρά τις αντιρρήσεις του Επιφάνειου, αφήνει το μοναστήρι και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στη γυναίκα του. Από την άλλη πλευρά, η Δέσπω αφού κατάφερε να φέρει τον Γιωργίκη στην αγκαλιά της, συνεχίζει τις δολοπλοκίες της για χάρη της Χάδως.

Οι προειδοποιήσεις της Στάσας στην Ιουλία για την συμπεριφορά της μέσα στον γάμο δεν πιάνουν τόπο και η Δέσπω αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο στη ζωή του Γιωργίκη Προβιού, που περνά τη μέρα του στην φροντίδα της μικρής του κόρης και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες. Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ανέστη

Μόνη της ελπίδα πια, η Δέσπω. Που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Γίνεται έτσι, μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας, όχι όμως ισχυρότερη από τον Επιφάνειο, που η απόφασή του να επισκεφτεί τον Χρήστο στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται στην Αθήνα, θα βρει έναν απροσδόκητο συνοδοιπόρο. Όμως, κανείς τους, ούτε καν ο Στασινόπουλος δεν υπολογίζει τη νοσταλγία του Στράτου για την οικογένειά του, αλλά και την ανάγκη του να κλείσει όλους τους παλιούς του λογαριασμούς.

Η Κυριακούλα βλέπει μπροστά της τον Στράτο

Ο Γιωργίκης εύχεται στον Γρηγόρη να γίνει πατέρας

Η Χάδω ζητά από τη Δέσπω να κατασκοπεύσει την Ιουλία

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts