«Ράβω, κουρεύομαι μόνος μου, δεν πίνω, δεν καπνίζω», αποκαλύπτει ο Θάνος Λέκκας

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Θάνος Λέκκας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης! Ο Θάνος Λέκκας μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, ενώ αποκάλυψε πως του αρέσει να… πειραματίζεται με τους ρόλους του.

«Η σκηνή στο Ναυάγιο στη γέφυρα γυρίστηκε Αύγουστο, 40 βαθμούς, μέταλλο, κλειστά παράθυρα, η θερμοκρασία ήταν 52 βαθμοί, ήταν ατάκα και σκούπισμα. Μετά το ναυάγιο, η θάλασσα… Ήταν φοβερά γυρίσματα. Πέρασα ωραία σε όλες τις σειρές. Προσπαθώ να το έχω και στις επόμενες, να νιώσω ότι έχω ένα καλό κλίμα, ένα καλό vibe. Δεν είναι το σενάριο, είναι οι άνθρωποι. Είμαι λογικός άνθρωπος, αλλά στις μεγάλες μου αποφάσεις, αν κάτι με κομπιάζει, μάλλον δεν είναι σωστό».

Πώς είναι στην καθημερινότητά του; «Στη ζωή μου είμαι πολύ σπιτόγατος, δεν πίνω, δεν καπνίζω. Μ’ αρέσει να είμαι αυτάρκης. Ράβω, κουρεύομαι μόνος μου κι όταν είχα μακριά μαλλιά. ράβω, καθαρίζω.

Θάνος Λέκκας: Η κατάθλιψη τα κιλά και γιατί δεν έχει Instagram – Facebook

Είχα την Κόσμο μου, 17 χρόνια παπαγαλίνα. Είχαμε αναπτύξει φοβερή επαφή, ήταν το πιο αντικοινωνικό πλάσμα στον πλανήτη, τους σιχαινόταν όλους. Ήταν μία γάτα με πούπουλα. Στο τέλος, κοιμόταν μόνο πάνω μου», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts