Σάκης Tανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η απαστράπτουσα μανούλα και οι όμορφες δίδυμες που βαφτίστηκαν

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας, με τις μικρές να κλέβουν την παράσταση.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν πανέμορφη και μάλιστα από τις πρώτες εικόνες είδαμε το πόσο πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη ήταν μαζί με την οικογένειά της!

Το ζευγάρι κατέφθασε με τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, στην εκκλησία λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα και λίγο αργότερα ξεκίνησε το μυστήριο. Οι καλεσμένοι βρέθηκαν στον χώρο από νωρίς, ενώ τα πρώτα πλάνα έδειξαν την εμφάνιση του ζευγαριού, αλλά και την άκρως εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με λάμψεις, λουλούδια, ενώ κυμαινόταν σε αποχρώσεις γήινες. Μάλιστα, στο κάτω μέρος του υπήρχε μια μεγάλη διαφάνεια, με μερικά κεντήματα και ροζ πούπουλα. Στα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα χτένισμα με μπούκλες, ενώ στο μακιγιάζ της κάτι λαμπερό, αλλά και συνάμα απλό, μιας και το φόρεμά της ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Οι μικρές ήταν πανέμορφες με τα φορεματάκια τους και μάλιστα πόζαραν για μερικές φωτογραφίες, αγκαλιά με τους γονείς τους και μερικούς από τους καλεσμένους, λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή!

Δείτε παρακάτω μερικά βίντεο απο την στιγμή που το ζευγάρι κακταφθάνει στην εκκλησία:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts