Σάλος με τη Δανάη Μπάρκα – Η ατάκα που είπε στον αέρα έκανε τους τηλεθεατές να εξοργιστούν υποστηρίζοντας ότι δεν σέβεται ούτε την τραγωδία στα Τέμπτη

Χαμός έγινε στο twitter με μία ατάκα της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, Πάμε Δανάη!

Η Δανάη Μπάρκα την ώρα της μαγειρικής ρώτησε τον σεφ, Τίμο Ζαχαράτο: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;”»!

Ο ίδιος απάντησε: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα».

Τότε, η παρουσιάστρια του είπε γελώντας: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;»! (Δες το βίντεο που ακολουθεί)

Και αυτή η κουβέντα της ήταν αρκετή για να φέρει αντιδράσεις στους χρήστες των social media τη στιγμή που είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του τρυφερού ενσταντανέ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή τους έξοδο.

Viral έγινε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερό τετ α τετ και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά σε βραδινή τους έξοδο.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός εφοπλιστής που τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας διασκέδασαν στον Κεραμεικό και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts