Θρήνος στον αέρα του MEGA: Συγκλονισμένη η Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχουν λόγια, ζητώ συγγνώμη»

Συγκίνηση στην εκπομπή, Πάμε Δανάη. «Όλοι είμαστε με μια θλίψη και με αυτό θα ξεκινήσουμε», αναφώνησε on air η Δανάη Μπάρκα!
Στην Τρίπολη κηδεύτηκε ο 29χρονος Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να βρίσκονται στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία και η εκπομπή, Πάμε Δανάη συνδέθηκε live με την Τρίπολη.
Η Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους.»!

Και υπογράμμισε συγκινημένη η παρουσιάστρια: «Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts