Σασμός: Αυτό είναι το φριχτό έγκλημα που έχει διαπράξει ο Παύλος Βρουλάκης!

Σασμός Το φριχτό παρελθόν του Παύλου Βρουλάκη, ρόλο που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας θα αποκαλυφθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς.

Και δεν είναι όλα όπως δείχνουν. Σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και διχάζουν… Ο Παύλος Βρουλάκης έχει διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα στο παρελθόν, γεγονός που τον ανάγκασε να φυγαδευτεί, στη σειρά Σασμός.

Μετά τον θάνατο του αγαπημένου του Μάρκου, κάτι μέσα του έσπασε. Το μίσος του για τους Σταματάκηδες μεγάλωσε και το μόνο που ήθελε ήταν να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα…

Έτσι, έδωσε εντολή θανάτου για τον Βασιλική Σταματάκη, μέσα στο κελί. Αυτό το γνωρίζει η Καλλιόπη, όπως και ο Μαθιός. Ορκίστηκαν τότε πως άμα τον βρουν, θα τον σκοτώσουν.. Για αυτό και ο Παύλος φυγαδεύτηκε.

Ο Στέλιος Μάινας

Σχεδόν είκοσι χρόνια αργότερα, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, ελπίζοντας πως το έγκλημά του θα έχει ξεχαστεί. Το πρόβλημα είναι πως διψά ξανά για εκδίκηση και θέλει να διαπράξει το ίδιο με τότε, αγνοώντας τις συνέπειες. Θέλει, δηλαδή, να σκοτώσει έναν Σταματάκη…

Όλοι βρίσκονται σε πανικό. Η οικογένεια προσπαθεί να κρύψει την επιστροφή του. Μόνο που η Καλλιόπη σύντομα το μαθαίνει και ο εφιάλτης όλων ξεκινά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr