Σασμός: «Βοήθεια, καίγομαι!» – Δραματικές ώρες για τον Αστέρη – Φωτιά στο αλουμινάδικο

Σασμός: Ακόμα μια περιπέτεια θα δοκιμάσει η οικογένεια Σταματάκη στα επόμενα επεισόδια και ενώ όλα δείχνουν πως τα προβλήματα της με τον νόμο έχουν ξεκαθαριστεί. Αυτή θα αφορά στον Αστέρη, ο οποίoς δεν θα σταματά τη δουλειά προκειμένου να προλάβει τις παραγγελίες που έχει αναλάβει με τον αδελφό του Μαθιό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το αλουμινάδικο της οικογένειας θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. Όμως κανείς από τους δύο δεν θα καταλάβει εκείνη τη στιγμή πως κάτι πήγε στραβά, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να συνεχίσει τη δουλειά και ο Μαθιός να φύγει.

«Πάω, αδελφέ. Είσαι σίγουρος πως δεν θέλεις να μείνω για να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω;», θα ρωτήσει ο Μαθιός αλλά εκείνος θα τον χαιρετίσει και θα του ευχηθεί να ξεκουραστεί. Ο Μαθιός θα κλείσει την πόρτα πίσω του, που θα γίνει λίγο αργότερα φυλακή για τον αδελφό του. Και όντως λεπτό αργότερα οι φλόγες θα περικυκλώσουν τον Αστέρη, που δεν θα μπορεί να βρει διέξοδο για να σωθεί, ενώ θα λιποθυμήσει από τον καπνό.

Η Αργυρώ σε πανικό

Η φωτιά θα είναι εμφανής από διάφορα σημεία του χωριού αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως το αλουμινάδικο είναι αυτό που έχει πάρει φωτιά. Η Σάντρα που θα περνά τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια. «Αστέρη… Μαθιό.. με ακούτε, είστε μέσα; Εχω καλέσει βοήθεια», θα φωνάξει και λεπτά αργότερα θα προσπαθήσει να μπει μέσα στο μαγαζί. Με δυσκολία θα σπάσει την πόρτα για να μπει και όταν δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με κίνδυνο της ζωής της, θα κάνει τα πάντα για τον τραβήξει έξω.

Στο μεταξύ, τα άσχημα νέα θα έχουν κυκλοφορήσει και η Αργυρώ που θα έχει μάθει πως στο αλουμινάδικο ήταν μόνος ο Αστέρης θα τρέξει για να μάθει τι έχει συμβεί. Οταν τον δει πεσμένο κάτω με τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες θα τρελαθεί από την αγωνία της. «Αστέρη, μίλησέ μου, είσαι καλά; Μίλησέ μου! Ερχεται και ασθενοφόρο», θα του φωνάζει η Αργυρώ και όταν εκείνος ανοίξει τα μάτια του, θα πέσει στην αγκαλιά της γυναίκαε που τόσο αγαπά.

Σασμός: «Φεύγω για κάποιες μέρες» – Αναστατωμένος ο Αντώνης εγκαταλείπει το τμήμα

Η Σάντρα θα καταλάβει πως η αγάπη που τους δένει είναι τεράστια και θα αποφασίσει να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Και η Αργυρώ όμως με τη σειρά της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της κοπέλας, θα της πει: «Νομίζω πως κάναμε κακή αρχή εμείς οι δύο. Δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω. Αν δεν ήσουν εσύ εδώ, δεν ξέρω αν ο Αστέρης τώρα θα ήταν καλά», θα της πει και η Σάντρα θα απαντήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts