Σασμός: «Φεύγω για κάποιες μέρες» – Αναστατωμένος ο Αντώνης εγκαταλείπει το τμήμα

Σασμός: Απόψε το βράδυ, η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους, που ενορχήστρωσε την επίθεση. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Σασμός spoiler: «Θα μου κάνεις την τιμή να με συντροφεύσεις ως το τέλος της ζωής μου;»-Αυτό θα είναι το τέλος Παύλου – Καλλιόπης

Η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη, και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπά-Μιχάλη. Η κόρη του γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου. Ο Μαθιός, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδερφό του, εξοργίζοντάς την.

Δείτε το sneak preview εδώ – Ο Αντώνης ενημερώνει το Γιώργο πως θα απουσιάσει κάποιες ημέρες. Λαμβάνουν όμως μια πολύ σοβαρή ενημέρωση και φεύγουν αναστατωμένοι από το τμήμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts