Σασμός: Δείτε πρώτοι αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο (5/12)

Σασμός επεισόδια: Με ένταση και καβγάδες ξεκινάει η εβδομάδα για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του Alpha. Και σας έχουμε στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο του Σασμού.

Απόψε λοιπόν θα δούμε ότι οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Ενώ ο Παύλος ενημερώνει τους Βρουλάκηδες πως προτίθεται να αγοράσει τα κτήματα από την Αργυρώ, εκείνη λέει πως βρίσκεται σε δίλημμα καθώς και ο Αστέρης της πρότεινε το ίδιο. Τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων είναι ανένδοτα.

Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές.

Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Η παπαδιά με τον Παπα Μιχάλη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι όπως βέβαια και ο καφετζής με την Άννα που θέλουν να πιστεύουν πως ο Θεός θα τους φωτίσει όλους για να πάρουν σωστές αποφάσεις και ο κύκλος αίματος να λήξει εδώ. Κάτι που όλοι γνωρίζουν όμως πως δύσκολα θα συμβεί.

Η συζήτηση στο καφενείο περιστρέφεται γύρω από την υπόθεση των κτημάτων και τους φόβους όλων για νέα βεντέτα. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα, αλλά της ζητά κάτι που την στενοχωρεί πολύ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts