Ο Τσουρός «επέστρεψε» στην εκπομπή της Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη δεν το πήρε και… πολύ καλά!

Χθες (4/12), είδαμε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται να εμφανίζεται ο Κώστας Τσουρός, κάτι που δεν… πήρε και πολύ καλά η Ελεονώρα Μελέτη μιας και ο δημοσιογράφος ανήκει στο πάνελ της δικής της εκπομπής.

Μάλιστα σήμερα (5/12) η Ελεονώρα, ξαφνικά την ώρα της εκπομπής της, έβαλε ένα τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που μιλάει για… προδοσία και την είπε στον Κώστα Τσουρό ο οποίος δεν το περίμενε όλο αυτό.

Φυσικά δικαιολογήθηκε, λέγοντας στην Ελεονώρα Μελέτη ότι ο μοναδικός λόγος που εμφανίστηκε στην εκπομπή της πρώην συνεργάτιδάς του ήταν μία ενέργεια για τους μικρούς μας φίλους, τα αδέσποτα, που έγινε στο Ηράκλειο χθες και στην οποία έδωσε το παρών ο ίδιος και συμμετείχε ενεργά. Μίλησε λοιπόν στη Ναταλία για τη δράση, ευχαριστώντας την μάλιστα για την αγάπη που δείχνει στα αδέσποτα μιας και διαθέτει στήλη στην εκπομπή της.

Η Ελεονώρα λοιπόν πήγε κοντά στον «Κωστάκη» όπως τον αποκάλεσε και του τράβηξε τα μαγουλάκια κάνοντας πλάκα στον Τσουρό και λέγοντάς του «το πας λάου λάου Κωστάκη». Φυσικά ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο και πως δεν έχει κανένα παράπονο από εκείνη ενώ τόνισε πως αν σκόπευε να κάνει μία τέτοια κίνηση, θα της το έλεγε ευθέως. Γεγονός στο οποίο συμφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας ότι το προσόν του Κώστα Τσουρού είναι η ειλικρίνειά του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts