Σασμός: «Εγώ θα τον καταδώσω. Ντροπή σας που καλύπτετε έναν δoλoφόνo»

Σασμός επόμενα επεισόδια: Από την αρχή της σειράς, το ένοχο μυστικό του Μαθιού, που αφορά τη δολοφονία του Στεφανή, είναι αυτό που τον στοιχειώνει και ο μεγαλύτερος εφιάλτης του είναι να αποκαλυφθεί και να καταλήξει στη φυλακή. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν πια πως εκείνος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ξάδελφό του κι έγινε η αιτία να αρχίσει ακόμη μία βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, που είχε ως αποτέλεσμα τους θανάτους πολλών ακόμη. Άλλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του και άλλοι γνωρίζουν, αλλά δεν μιλούν για να μη χυθεί ακόμη περισσότερο αίμα.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το my tv, ο μεγαλύτερός του φόβος γίνεται πραγματικότητα. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια. Ο Μαθιός μιλάει με τη γιαγιά Ειρήνη για το μεγάλο μυστικό του και η Μαρίνα τούς ακούει σοκαρισμένη. Η γυναίκα, με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και φέρνοντας τη σχέση της με τη γιαγιά Ειρήνη σε σημείο που μοιάζει να μην έχει επιστροφή.

Σασμός: Το τραγικό φινάλε της Εύας στη φυλακή – «Σίγουρα κάποιος τη δηλητηρίασε»

Η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα έμαθε και είναι εξοργισμένη. Τώρα πια ξέρει πως ο μονάκριβος γιος της έχασε τη ζωή του εξαιτίας του Μαθιού και εκείνο που τη θυμώνει ακόμη περισσότερο είναι πως η γιαγιά Ειρήνη γνώριζε την αλήθεια. Νιώθει προδομένη και πνίγεται από την αδικία μιας και ο Πετρής πέρασε πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του μιας και τον θεωρούσαν δολοφόνο. Η Μαρίνα δεν μπορεί να επιτρέψει στον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή να κυκλοφορεί ανενόχλητος και να ζει δίπλα της. Θέλει την παραδειγματική του τιμωρία και απασφαλίζει. Η γυναίκα έχει ένα άγριο ξέσπασμα και είναι έτοιμη να τον καταδώσει στην Αστυνομία. «Εγώ θα τον καταδώσω. Ντροπή σας που καλύπτετε έναν δoλoφόνo», λέει.

Παράλληλα, η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη, καθώς δεν μπορεί να συγχωρέσει ούτε στην Αργυρώ ούτε στη γιαγιά πως γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν έναν δολοφόνο. Ο Μαθιός μαθαίνει τις εξελίξεις και τρέμει. Ξέρει πως η Μαρίνα δεν θα καταφέρει να τον συγχωρέσει και θα ζητήσει δικαίωση στη μνήμη του Πετρή. Την ίδια στιγμή, και ο Χρήστος συνεχίζει να ερευνά το παρελθόν του Μαθιού. Μάλιστα, όπως θα δούμε, ανακρίνει τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εικόνα γύρω από τον Μαθιό. Και λίγο μετά, ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του εισαγγελέα να σκαλίσει ακόμη περισσότερο τις υποθέσεις του παρελθόντος. Εκείνοι πλέον πιστεύουν πως το τέλος είναι κοντά και η Καλλιόπη βλέπει πως πια δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει τον Μαθιό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts