Σασμός επόμενα επεισόδια: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα» – Η Βασιλική συλλαμβάνεται

Σασμός: Οι εξελίξεις προβλέπονται καθηλωτικές στη συνέχεια της σειράς, καθώς ο Χρήστος αποδεικνύει ότι η Βασιλική σκότωσε τον Λάζαρο και έτσι δίνει εντολή να τη συλλάβουν. Η Βασιλική και ο Μαθιός παρά τα όσα τους έχουν συμβεί και ειδικά μετά τον θάνατο του Νικηφόρου που τους στιγμάτισε πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή από τη στιγμή που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της. Όμως όπως φαίνεται όσα διαδραματίστηκαν στο βουνό με αποτέλεσμα τον θάνατο του Λάζαρου φαίνεται ότι θα βρίσκονται συνέχεια μπροστά τους και θα τους στοιχειώνουν.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος που γνωρίζουν την αλήθεια, έχουν αποφασίσει και την καλύπτουν, καθώς γνωρίζουν ότι η Βασιλική είναι καλός άνθρωπος που έχει περάσει πολλά στη ζωή της και της αξίζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Σασμός: Δίχασε η Μαρίνα! «Δόξα, θεότητα!» – «Αυτή που συγχώρησε το “θύμα” Αστέρη λέει τον Μαθιό φονιά»

Από την άλλη ο Χρήστος είναι σίγουρος σύμφωνα με το περιοδικό MyTV ότι η Βασιλική εμπλέκεται στον θάνατο του Λάζαρου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποδείξει όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός».Έτσι κάνει κρυφές κινήσεις, καθώς έχει καταλάβει ότι ο Αντώνης τρέφει κάποια συμπάθεια για τη γυναίκα του Μαθιού. Εντωμεταξύ η Στέλλα προβληματίζεται καθώς αντιλαμβάνεται ότι κάτι απασχολεί τον Γαικωβάκη.

Κάποια στιγμή ο εισαγγελέας καλεί ξανά στο γραφείο του τη Βασιλική και εκεί την παγιδεύει, προσφέροντάς της να πιει κάτι. Όταν φεύγει εκείνος δίνει την κούπα για να πάρουν δείγμα DNA. Έτσι λίγες μέρες αργότερα τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο Χρήστος σιγουρεύεται ότι εκείνη είναι η φόνισσα του Λάζαρου. Στη συνέχεια την συλλαμβάνουν και τη μεταφέρουν στο κρατητήριο, με αποτέλεσμα η Βασιλική να έχει πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Χρήστος αποφασίζει αν διαλύσει τον Αντώνη που φάνηκε ότι γνώριζε αλλά έκρυβε την αλήθεια…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts