Σασμός: Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους

Σασμός: Η επόμενη μέρα μετά την αθώωση του Αστέρη τους βρίσκει όλους μουδιασμένους.
Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Αθώος σύμφωνα με τα spoilers αφού η Σεμίνα αποκαλύπτει ενώπιον όλων τι συνέβη εκείνο το πρωινό. Τι θα έχει όμως προηγηθεί; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους…

Καλλιόπη και Μαθιός στη σειρά Σασμός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

Viral ΕίδησηΣασμός: Η ανατροπή στο σενάριο με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αργυρώς!

Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούριο παιχνίδι που του παίζει η ζωή.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο Αστέρης είναι μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Από την άλλη ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.
Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντηση τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταυρός με τη Δέσποινα… και όχι μόνο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9221 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr