Σασμός: Η μεγάλη έκπληξη από την παραγωγή που δεν περιμέναμε! Η ανακοίνωση του Alpha!

Σασμός: Μία αλλαγή που δεν περιμέναμε, πρόκειται να γίνει στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Οι αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα συνεχίζονται λοιπόν και οι εκπλήξεις μεγαλώνουν για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ALPHA ανακοίνωσε επίσημα ότι ο «Σασμός» θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα έχει μία έξτρα μέρα προβολής.

Από τις 20 Μαΐου, λοιπόν, και στο εξής, ο «Σασμός» δίνει ένα νέο ραντεβού. Από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, η αγαπημένη δραματική σειρά θα παίζεται στις 21:00.

Τα νέα ανακοίνωσε ο ALPHA στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Twitter κάνοντας “έκπληξη” στους τηλεθεατές.

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που θα έχει μία έξτρα μέρα προβολής ο «Σασμός»; Φυσικά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ALPHA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης UEFA Nations League, όπου θα παίζει και η Εθνική Ελλάδος.

Το UEFA Nations League ξεκινάει στις 2 Ιουνίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Μάλιστα, όταν ξεκινήσει το UEFA Nations League, δε θα προβάλλεται ο «Σασμός» τις Πέμπτες, αλλά το επεισόδιο δε θα χάνεται αφού θα προβάλλεται την ίδια ώρα την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα του ALPHA, όμως, εμπλουτίζεται αφού κάθε Παρασκευή μετά τον «Σασμό» θα προβάλλονται και τα «Ψέματα». Μέχρι να έρθει ο Ιούνιος, όμως, η αγαπημένη σειρά θα προβάλλεται καθημερινά και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας. Μείνετε συντονισμένοι, αφού οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts