Σασμός: Η οργισμένη Αργυρώ, ο ξυλοδαρμός της Άσπας και το φευγιό της Θοδώρας

Σασμός: «Κόβει» την ανάσα το τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας.

Ο Μαθιός ανατρέπει τα σχέδια της απόδρασης ενώ η Θοδώρα μετά από ένα ακόμη ξέσπασμα του Γιώργη, φεύγει από το σπίτι.

Την ίδια ώρα η Αργυρώ στη σειρά Σασμός παλεύει με τον θυμό της και είναι πιο οργισμένη από ποτέ, ενώ η Άσπα ζει και πάλι τον εφιάλτη στα χέρια του Κώστα.

Στο αυριανό επεισόδιο

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων.

Viral ΕίδησηΣασμός: Ο σκηνοθέτης απαντά για το σκηνοθετικό λάθος στο κελί του Αστέρη


Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως. Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή;

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts