Σασμός: Ο σκηνοθέτης απαντά για το σκηνοθετικό λάθος στο κελί του Αστέρη

Σασμός: Στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, και πιο συγκεκριμένα στις φυλακές όπου κρατείται ο Αστέρης φιλοξενήθηκε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή.
Εκεί, συνάντησε τον σκηνοθέτη, κ. Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων, απάντησε για το σκηνοθετικό λάθος που σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην σκηνή ανάμεσα στον Αστέρη και τον Μαθιό, στο «ανοιχτό» πλάνο μεταξύ τους, είδαμε ότι στο κελί υπάρχει μόνο ένας… σύρτης και δεν πρόκειται για κερί ασφαλείας!

«Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα και είναι σίγουρο ότι και οι τηλεθεατές είναι λίγο υπερβολικοί. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Και μέσα στο κρατητήριο να ήταν ο αδερφός του και να μην ήταν ο σύρτης κλειδωμένος, δεν πάει να πει ότι τον παίρνω και φεύγω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κωστόπουλος.

«Τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μας, τα παρακολουθούμε ανελλιπώς αλλά προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε λιγότερα λάθη» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης του Σασμού.

Viral ΕίδησηΣασμός: Το σκηνοθετικό λάθος με τον παπά που κρατούσε το κινητό ανάποδα και μιλούσε που λίγοι παρατήρησαν

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Κώστας Κωστόπουλος παραδέχτηκε πως «κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε το φαινόμενο Σασμός. Ξέραμε ότι θα κάνουμε μία καλή δουλειά και θα έχουμε μία καλή ανταπόκριση. Ο κόσμος μας χάρισε απλόχερα αυτή την αγάπη και για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Όποιος κάνει τηλεόραση και πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, λέει ψέματα. Όλοι οι συντελεστές βλέπουν τη σειρά, που σημαίνει ότι την αγαπάμε όλοι».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts