Σασμός: Η πιο σπαρακτική σκηνή έρχεται – Ο λυγμός και η κραυγή του Μαθιού

Σασμός: Η πιο δυνατή σκηνή έρχεται στη σειρά του Alpha με τον Μαθιό να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.
Είναι στο επεισόδιο εκείνο οπού η Καλλιόπη παίρνει την απόφαση να βγάλει από τη μέση τη Βασιλική, θεωρώντας πως αν δεν ήταν εκείνη ο γιος της, δεν θα είχε γίνει φονιάς. Το μίσος της για τη Βασιλική φουντώνει.

Η καπετάνισσα θολώνει και μπροστά της βλέπει μόνο θάνατο. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Το τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του.

Viral ΕίδησηΣασμός: Ο σκηνοθέτης απαντά για το σκηνοθετικό λάθος στο κελί του Αστέρη

Στο άκουσμα της είδησης ο Μαθιός λυγίζει και η σκηνή θα είναι μια από τις πιο δυνατές που έχουμε δει μέχρι και σήμερα! Ο λυγμός αλλά και κραυγή του θα ανατριχιάσουν!

Η ζωή του Μαθιού μετά το θάνατο της Βασιλικής αλλάζει δραματικά και μοναδικό του σκοπός είναι μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το φονικό ενώ μπροστά του βλέπει μόνο την εκδίκηση!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts