Σασμός: Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά

Σασμός: Το βράδυ της Πέμπτης (6/10) οι τηλεθεατές είδαν κάτι που περίμεναν από τον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό και η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Γεροντιδάκη στις πρώτες σκηνές της σειράς, ήρθε μετά… βαΐων και κλάδων για τους χρήστες του Twitter!

Παρ’ όλο που το χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την επίθεση στο σπίτι των Σταματάκηδων και τον τραυματισμό του Αστέρη και το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού επεισοδίου είχε να κάνει με την κατάσταση της υγείας του γιου της Καλλιόπης και τη δίψα για εκδίκηση του Μαθιού, μία σκηνή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή της πρώτης γνωριμίας του νέου αστυνόμου του χωριού με τη Θοδώρα.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Ορφανό που για πρώτη φορά εμφανίστηκε απόψε στις ζωές μας.

Η πρώτη σκηνή είναι όταν με μία απότομη κίνησή του, ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου του προκαλεί ατύχημα με… θύμα τη Θοδώρα η οποία φυσικά στην αρχή μόνο που δεν έφτασε να τον βρίσει.

Μάταια εκείνος προσπάθησε να της ζητήσει συγγνώμη και να την ηρεμήσει. Όμως, όταν εκείνη σήκωσε τα μάτια της και είδε ότι επρόκειτο για έναν πολύ γοητευτικό άντρα, του πρότεινε για να της ξεπληρώσει ό,τι της είχε κάνει, να πάνε για καφέ! Αλλά εκείνος δεν… τσίμπησε! Αντιθέτως, είπε στη Θοδώρα ότι λυπόταν αλλά δεν είχε χρόνο για να πάνε για καφέ, αφήνοντας τη Θοδώρα με ανοιχτό το στόμα!

Φυσικά, η πρώτη αυτή εμφάνιση του Γιώργου Γεροντιδάκη, δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει… πανικό στο Twitter με τα σχόλια πραγματικά να δίνουν και να παίρνουν, σε συνδυασμό βέβαια πάντα με την… επική χυλόπιτα που έφαγε η Θοδώρα από εκείνον.

Δείτε παρακάτω την πρώτη σκηνή του Γιώργου Γεροντιδάκη στον Σασμό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »