Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έδωσε το πιο δυσάρεστο spoiler

Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την Αργυρώ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τις εξελίξεις της σειράς και έδωσε το δικό της spoiler!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση για την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες», δήλωσε η ηθοποιός στο Happy Day και συνέχισε: «Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Δεν ξέρω αν η Αργυρώ μπορεί να συγχωρήσει τον Αστέρη, συνδέονται πολύ γιατί έχουν πολλά κοινά βιώματα και αυτό είναι τεράστιο.»!

Και τόνισε: «Νομίζω ότι η Αργυρώ έχει καταλάβει ότι ήταν ατύχημα ο θάνατος του Πετρή αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί. Η Αργυρώ συνέχεια κατσαδιάζει τον Αστέρη, νομίζω ότι είναι ο τρόπος που έχει βρει για να το βλέπει. Θα αργήσουμε πολύ να δούμε σύνδεση του Αστέρη με το μωρό».

Όσον αφορά την πιο δύσκολη σκηνήν στη σειρά Σασμός, ήταν όταν έμαθε για τον θάνατο του Πετρή. «Ήταν δύσκολη και απαιτητική».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις: «Με φωνάζουν όλοι Αργυρώ. Πλέον γυρνάω πιο πολύ στο Αργυρώ, παρά στο Χριστίνα. Νιώθω άνετα με τον κόσμο, χαρά μου δίνει. Μου μίλησε άνθρωπος στον δρόμο και δεν ήμουν τόσο χαρούμενη και μετά μου έστειλε στο Insta ότι ήμουν πολύ ψυχροί. Είμαστε άνθρωποι όπως κι εσείς! Αυτό με προβληματίζει, πρέπει να έχουμε την τέλεια εικόνα; Όχι! Μια μέρα μπορεί να μην έχω κέφι, δεν μπορώ να προσποιηθώ».

Για την προσωπική της ζωή υπογράμμισε: «Δεν έχω στα κοντινά μου σχέδια τον γάμο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts