Σασμός: Μάθε μέχρι πότε θα βλέπουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά

Σασμός: Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Βασίλης Μπισμπίκης αποδέχθηκε τη δελεαστική τηλεοπτική πρόταση και εντάχθηκε στον 3ο και πολλά υποσχόμενο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ALPHA.

Μάλιστα, ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη, που ανέλαβε, αγαπήθηκε αμέσως από τους τηλεθεατές και έτσι πρόκειται να εξεταστεί το ενδεχόμενο να διαρκέσει περισσότερο από την αρχική συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv μέχρι στιγμής ήταν συμφωνημένο ο εν λόγω χαρακτήρας να παραμείνει στην πλοκή έως και τον Φεβρουάριο. Έτσι, μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να γίνει εκ νέου μία συζήτηση του Βασίλη Μπισμπίκη με την παραγωγή του σίριαλ προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να συνεχιστεί ο ρόλος.

O ρόλος του στο Σασμό

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts