Σασμός: Μπήκαμε στα γυρίσματα της σειράς – Η σκηνή που η γιαγιά Ειρήνη πλαντάζει στο κλάμα

Σασμός: Η τηλεοπτική σειρά του Alpha Σασμός σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και έχει γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια.

Γι΄αυτό λοιπόν, το magazinomou.gr βρέθηκε στα γυρίσματα και έχουμε εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό από μία σκηνή κατά την οποία η γιαγιά Ειρήνη πλαντάζει στο κλάμα.

Λίγο πριν την έναρξη της λήψης, η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούσε να μπει στο κλίμα και όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε κρατά στα χέρια της ένα χαρτομάντηλο.

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες παρακάτω:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως άλλος ένας ηθοποιός θα κάνει την είσοδό του στη σειρά Σασμός και μίλησε γι΄αυτό στην εκπομπή Happy Day.

«Θα με δείτε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σιγά σιγά η σειρά θα έχει κι ένα κομμάτι που είναι στις φυλακές. Θα υποδυθώ έναν “καλό” άνθρωπο που έχει κάνει κακές πράξεις. Είναι ισοβίτης, αλλά έχει τις δικές του αρχές, τις δικές του ευαισθησίες», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »