Σασμός: Οι αποκαλύψεις του ισοβίτη Καραπάνου στον Αστέρη

Σασμός: Μια μεγάλη ανατροπή που θα συζητηθεί έρχεται στη σειρά του Alpha. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο ισοβίτης Καραπάνος ο οποίος θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του Αστέρη μέσα στη φυλακή.

Τι θα δούμε λοιπόν…
Ο Αστέρης όντας απογοητευμένος από τα όσα του έχουν συμβεί μπλέκει άθελα του σε μια συμπλοκή κρατουμένων που έχει ως στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο.

Ο Αστέρης μπαίνει στη μέση και τη τελευταία στιγμή σώζει το Καραπάνο από βέβαιο θάνατo. Από εκείνη τη στιγμή ο Καραπάνος αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη. Γίνεται ο πιο θερμός υποστηρικτής του στη φυλακή και του παρέχει πλέον κάθε δυνατή βοήθεια προς μεγάλη έκπληξη όλων των κρατουμένων.

Επιπλέον ο Καραπάνος δείχνει να γνωρίζει καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας του Αστέρη. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Καραπάνος θα βρεθεί με τον Αστέρη και σε μια τετ-α-τετ συζήτηση θα του αποκαλύψει μια σειρά από γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά του. Ο Αστέρης μένει με το στόμα ανοιχτό όταν ακούει το Καραπάνο να του αποκαλύπτει λεπτομέρειες που αφορούν τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Αυτό άλλωστε ήταν κάτι που αντιληφθήκαμε και χθες όταν ο Καραπάνος ανέφερε στον Τόλη ότι γνωρίζει για το παρελθόν του πατέρα του και ότι και εκείνος είχε μπει φυλακή για φόνο, λέγοντας παράλληλα ότι ο Αστέρης είναι χέστης.

Οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά θα είναι καταιγιστικές.

HOT: Σασμός: Ευθαλία Παπακώστα: Οι σειρές και το βιογραφικό της ηθοποιού που υποδύεται την τυφλή Κλαίρη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts