Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα όμως δεν έχασε το επεισόδιο

Σασμός: Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το επεισόδιο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου η κακοκαιρία “Ελπίς” δημιούργησε πολλά προβλήματα στους δρόμους, στη συγκοινωνία αλλά και στα σπίτια καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε να περάσουν την παγωμένη νύχτα στα αμάξια τους ή δεν είχαν ρεύμα στο σπίτι τους.

Ένα από αυτούς ήταν και ο Θανάσης Πατριαρχέας όπου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστό ότι για τρίτο βράδυ δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του.

Οι δύο λοιπόν αναρτήσεις του Θανάση Πατριαρχέα αναφέρουν τα εξής:

«Πάμε για τρίτο βράδυ χωρίς ρεύμα θέρμανση κτλ. Για ψυγείο έχουμε το χιόνι αλλά οι ψησταριές πήραν φωτιά και η διάθεση ταβάνι. Υγεία σε όλους και κουράγιο σε αυτούς που περνάνε δύσκολα. Γενικά.. όχι μόνο αυτές τις ημέρες» έγραψε ο Άγγελος του “Σασμού” ενώ στην δεύτερη έγραψε με περισσότερη δόση χιούμορ: «Χωρίς ρεύμα μπορώ χωρίς Σασμό όχι» δείχνοντας τον να παρακολουθεί την σειρά από την οθόνη ενός κινητού μέσα στα σκοτάδια.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Θανάση Πατριαρχέα:

HOTΣασμός: Έρχονται τρομερές ανατροπές – Την πληρώνουν αθώοι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts