Σασμός: Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει – Ποιος είναι ο Νίκος Βερλέκης που τον υποδύεται; Η ηλικία και το βιογραφικό

Σασμός: Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα, ο εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του… Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης* (ο μεγάλος αδερφός του Βασίλη, του άντρα της Καλλιόπης, θείος του Μαθιού και του Αστέρη) επιστρέφει στο χωριό δίνοντας μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη, ωστόσο ο Αστέρης με τον Μαθιό δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν.

*Ρούσσος Σταματάκης (Νίκος Βερλέκης)

Ο μεγάλος αδερφός του Βασίλη, του άντρα της Καλλιόπης, θείος του Μαθιού και του Αστέρη. Άντρας επιβλητικός, λεβέντης Κρητικός, ψηλός κι αγέρωχος που κουβαλάει τη σοφία, αλλά και το βάρος των ενοχών του από μυστικά και λάθη που σημάδεψαν τις ζωές όλων και καθόρισαν τη μοίρα τους. Ο Ρούσσος χήρος πια, επιστρέφει στο χωριό του μετά από πολλά χρόνια ξενιτιάς στη Σουηδία, αποφασισμένος να ζήσει μέχρι το τέλος της ζωής του στον τόπο που γεννήθηκε και λάτρεψε. Ο ερχομός του θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης.

Ποιος είναι ο Νίκος Βερλέκης

Ο Νίκος Βερλέκης (Αθαμάνιο Άρτας,20 Ιανουαρίου 1949) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Από μικρός στράφηκε στην υποκριτική. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κωστή Μιχαηλίδη ασχολήθηκε με το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, καθώς υπήρξε πρωταγωνιστής δεκάδων έργων (παραστάσεων, ταινιών και σίριαλ). Επίσης, εργάστηκε σαν παραγωγός και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ.

Υπήρξε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η., ενώ διετέλεσε «Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανάπλασης Πόλης & Πολιτισμού» στον Δήμο Καισαριανής την περίοδο 2010-2014. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο κόρες. Από το 1995 κατοικεί στην Καισαριανή.

Σασμός: «Θεέ μου, πάει ο Μαθιός μας» – Το τραγικό φινάλε του ήρωα

«Δεν είμαι αυστηρός με τη νέα γένια. Οι νέοι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ κάλοι, διαβάζουν. Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες με έναν συνάδελφο. Αγαπώ την δουλειά μου και δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Στάθηκα τυχερός και δεν είχα πολλές οικονομικές δυσκολίες. Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερες οι απολαβές, τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα. Δεν υπάρχει μυστικό σε μία σχέση, πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς με τον άνθρωπό σου. Με την γυναίκα μου δεν φτάσαμε ποτέ στα άκρα σε έναν τσακωμό. εγώ υποχωρώ πιο συχνά σε έναν τσακωμό. Πιστεύω είμαι κάλος πατέρας, ήμουν πολύ κοντά στην οικογένεια. Έχω καλή σχέση με τον χρόνο. Μόνο ο θάνατος με φοβίζει, τίποτα άλλο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts