Σασμός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται την τρίτη σεζόν

Σασμός: Τα πάνω-κάτω φέρνει στην αγαπημένη σειρά, η έλευση του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Παράλληλα, θα αποχαιρετήσουμε αρκετούς ήρωες και θα υποδεχθούμε τους νέους!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο τοπ της καριέρας του και δέχεται αλλεπάλληλες προτάσεις, προκειμένου να βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στις οθόνες μας. Εκείνος όμως, αποφάσισε να υπογράψει με την πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, τον «Σασμό».

Ένας σκοτεινός και διψασμένος για εκδίκηση άντρας, ο οποίος σχετίζεται με τους Σταματάκηδες και θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής για την σειρά! Είναι ο ρόλος του Βασίλη, ο οποίος υπέγραψε μόλις πριν λίγες μέρες!

Μια άλλη βόμβα είναι η είσοδος στη σειρά της γυναίκας του Δημήτρη Λάλου, της Έλενας Μαυρίδου, αλλά ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος της. Είχε ακουστεί ότι αποχωρούν η Μαρία Πρωτόππαπα και ο Δημήτρης Ήμελλος, αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς παραμένουν στη σειρά.

Αυτή που αποχωρεί με πλήρη βεβαιότητα, είναι η «Άσπα», δηλαδή η Βέρα Μακρομαρίδου. Την έξοδο από την σειρά βλέπει και ο «Σταύρος», ο Γιώργος Χριστοδούλου. Φυσικά, «Σασμός» χωρίς Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, δεν υφίσταται, οπότε εν αναμονή να τους δούμε στις οθόνες μας για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Δες το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός:

Δες κι αυτό:

Πηγή: Λοιπόν

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »