Σασμός: «Πώς τον αφήσατε να την πλησιάσει;» – Η Στέλλα δέχεται άσχημη επίθεση

Σασμός: Ο Αντώνης ζητάει από τη γιαγιά Ειρήνη να τον βοηθήσει προκειμένου να καταφέρει να παγιδεύσει τον Αντρέα και να τον συλλάβει. Η γυναίκα αρχικά δείχνει να συμφωνεί με το σχέδιό του. Δυστυχώς για τον αστυνόμο, όμως, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, οι άνθρωποι που απειλούν τον Χρήστο κάνουν πράξη τις απειλές τους και η Στέλλα δέχεται επίθεση. (Αφου ήδη έχει προηγηθεί η επίθεση στον Χρήστο, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω)

Ένας άγνωστος άντρας καταφέρνει να την πλησιάσει, όπως αναφέρει το my tv, και της καρφώνει μία σύριγγα στον λαιμό. Ωστόσο, επεμβαίνει ο μυστικός αστυνομικός που τη φυλάει και η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους που ενορχήστρωσε την επίθεση, αλλά οι έρευνες καταλήγουν σε αδιέξοδο. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση εναντίον της αγαπημένης του και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αμέσως σπεύδει να μάθει νέα για την κατάστασή της, ενώ νιώθει τρομερές ενοχές που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Σασμός: «Εγώ θα τον καταδώσω. Ντροπή σας που καλύπτετε έναν δoλoφόνo»

Εντω μεταξύ, η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. Ακόμη, η κόρη τoυ γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου. Ο Μαθιός, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλάει έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδελφό του, εξοργίζοντάς την. Από την άλλη, ο Τόλης μοιράζεται με τον Αστέρη τους προβληματισμούς του για τη σχέση του με τη Λεμονιά.

Νωρίτερα στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί ο Χρήστος. Θυμηθείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts