Σασμός spoiler: «Θα μου κάνεις την τιμή να με συντροφεύσεις ως το τέλος της ζωής μου;»-Αυτό θα είναι το τέλος Παύλου – Καλλιόπης

Σασμός spoiler: Ο πολυπόθητος σασμός, αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος στην ομώνυμη σειρά του ALPHA, αλλά εκτός από τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς θα έχουμε και σχέση Παύλου-Καλλιόπης. Ο Παύλος από πάντα ήθελε την Καλλιόπη, απλά εκείνη είχε μάτια μόνο για τον άντρα της. Έτσι, ο Παύλος έκανε στην άκρη και το σεβάστηκε, ενώ παντρεύτηκε κι εκείνος την Αιμιλία. Όμως, από τότε που ήρθε ξανά στο χωριό, το πάθος του για την Καλλιόπη αναζωπυρώθηκε.

Η Καλλιόπη θα δει τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα κι όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiVi Σίριαλ, θα νιώσει μοναξιά. Το κενό αυτό της μοναξιάς, θα έρθει να συμπληρώσει ο Παύλος.

Θα είναι πάντα δίπλα της και θα της ομολογήσει ότι πάντα είχε συναισθήματα για εκείνη, με εκείνη να παραξενεύεται στην αρχή. «Καλλιόπη, θα μου κάνεις την τιμή να με συντροφεύσεις ως το τέλος της ζωής μου;», θα τη ρωτήσει ο Παύλος.

Σασμός: «Εγώ θα τον καταδώσω. Ντροπή σας που καλύπτετε έναν δoλoφόνo»

Εκείνη στην αρχή θα ταραχθεί που θα αφήσει έναν άλλον άντρα να μπει στη ζωή της και να πάρει τη θέση του Βασίλη της, αλλά θα απαντήσει θετικά και θα έχουν ένα ευτυχές τέλος με τον Παύλο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts