Σασμός spoiler: Έρχονται άλλοι τέσσερις γάμοι

Σασμός: Για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στη σειρά μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην κάμερα του Happy Day.
O ηθοποιός που υποδύεται τον «Αστέρη» στη δραματική σειρά του Alpha αναφέρθηκε στην πορεία του χαρακτήρα του στη σειρά και εξήγησε πως οι επιλογές του Αστέρη από εδώ και στο εξής δεν θα είναι, απαραίτητα, για το καλό του.

Ο Αστέρης σαν ιδιοσυγκρασία, μπορεί να κάνει έναν δεσμό, όπως έκανε η Αργυρώ, «μόνο για να τιμωρήσει τον εαυτό του. Θα επέλεγε να κάνει μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια σκοτεινή περιοχή, δεν έχει απαλλαγεί από τις τύψεις. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή κι αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ αλλά δεν μπορεί να πιαστεί από κάτι άλλο, γιατί όλα δίπλα του διαλύονται. Τα μέλη της οικογένειάς του διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να αποδεχθεί», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Viral Είδηση: Σασμός: Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μπαίνει στη σειρά απόψε


Το μόνο επεισόδιο που είδε live ήταν το πρώτο του «Σασμού». Τα υπόλοιπα τα παρακολουθεί στο web, λόγω θεατρικών και άλλων υποχρεώσεων. Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον δικό του γάμο και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του.
«Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε κλείνοντας ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε για τη σειρά Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr