Σασμός spoiler: «Ανυσυχώ Αντώνη. Πού θα βγει η αυτή η σχέση της Στέλλας με τον Χρήστο»

Σασμός spoiler: O Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο, ενώ ο εισαγγελέας ζητάει από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική μιλάει έξω από τα δόντια στην Αργυρώ για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της απέναντι στη Σάντρα διαμηνύοντάς της πως με τον τρόπο που φέρεται το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει κρίση στη δική τους σχέση. Ταυτόχρονα, η Σάντρα ζητάει από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντι της.

«Δυνατέ μου, στάσου γερά» – Ο Χρήστος χαροπαλεύει στον Σασμό και η Στέλλα δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ, η αλήθεια για τον Αντρέα πέφτει σαν βόμβα στον Αστέρη και τον Μαθιό, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ευθύνεται για τον χαμό του πατέρα τους.

Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του Ρούσσου στο χωριό να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στην Άνω Ποριά είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αναστρέψει.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts