Σασμός Spoiler: Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον αρραβώνα Μαρίνας-Αντώνη!

Σασμός spoiler: Επιτέλους, τα χείλη της Μαρίνας θα γελάσουν ξανά μετά από πολύ καιρό καθώς έρχεται η μέρα που θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον άντρα που την αγάπησε όσο κανένας, το Αντώνη Φραγκιαδάκη. Πόσο όμως θα κρατήσει η ευτυχία της;

Το σπίτι θα γεμίσει με λουλούδια, παραδοσιακά γλυκίσματα και μουσική. Η Μαρίνα μετά από χρόνια πένθους θα ζήσει και επίσημα στο πλευρό του Αντώνη.

Είναι χαρούμενη, θα στολιστεί, θα βαφτεί και θα περιμένει τον αγαπημένο της να μπει στο σπιτικό της για να ζητήσει το χέρι της από την κόρη της και η γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αντώνης θέλει να γίνει η επισημοποίηση όπως ορίζει η παράδοση της Κρήτης, παρά το γεγονός ότι αυτός θα είναι δεύτερος γάμος για τη Μαρίνα.

Η χαρά όμως δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εφιάλτη αφού η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς έχει επιδεινωθεί και μια στιγμή θα τα διαλύσει όλα.

Η Αργυρώ θα καταρρεύσει στα χέρια της μάνας της την ώρα του αρραβώνα με τη Μαρίνα να σοκάρεται καθώς δεν γνωρίζει πως η Αργυρώ είναι σε άσχημη κατάσταση. Λίγο αργότερα ο Άγγελος θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια στη Μαρίνα.

Η είδηση γίνεται γνωστή σε όλο το χωριό και φτάνει στα αυτιά του Αστέρη, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τη σώσει.

Όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ. Θα βρει τρόπο να ξεφύγει; Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά. Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή…

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από τον αρραβώνα Μαρίνας-Αντώνη στο σπίτι της οικογένειας Βρουλάκη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts