Σασμός Spoiler-Εκτός ελέγχου η Καλλιόπη: «Το μωρό είναι δικό μας και θα το πάρουμε»

Σασμός Spoiler: Μπορεί η πρώτη αντίδραση της Καλλιόπης στο άκουσμα ότι ο Πετρής, ο γιος της Αργυρώς είναι και δικό της εγγόνι μιας και είναι καρπός του έρωτα του γιου της, Αστέρη με τη Βρουλάκη να μην είναι καλή, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου της σειράς, όμως στη συνέχεια θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο από εκείνη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόλις η Καλλιόπη μαθαίνει ότι έχει εγγόνι, γίνεται ύαινα, έτοιμη να ξεσκίσει τους Βρουλάκηδες, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Σταύρος και η Αργυρώ χωρίσουν, η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας, θα ξεκινήσει…

Πρώτος θα μάθει το νέο ο Αστέρης, ο οποίος θα χαρεί και θα απογοητευτεί ταυτόχρονα. Ευτυχισμένος που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του με την Αργυρώ, ξεσπά έντονα που τόσο καιρό ήταν απών από τη ζωή του μικρού.

Πολύ σύντομα, όλοι στην Κρήτη θα μάθουν πως το μωρό της Αργυρώς είναι αίμα Σταματάκηδων! Αυτό, αντί να λύσει την βεντέτα και να επαναφέρει τις ισορροπίες, θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο τις δύο οικογένειες…

Η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες. Οι δυο τους, πάνω από το παιδί, θα παλέψουν, με σκοπό να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Η Καλλιόπη δε δέχεται ένα παιδί με αίμα Σταματάκηδων, να μεγαλώσει στο σπίτι των Βρουλάκηδων!

Έτσι, αποφασισμένη να διεκδικήσει το εγγόνι της, κηρύσσει νέο πόλεμο! Ανακοινώνει στην οικογένεια πως ο μικρός Πετρής πρέπει να μείνει στο σπίτι του πατέρα του! Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ξεκινά τις διαδικασίες για να το διεκδικήσει, σκορπίζοντας τον τρόμο στους Βρουλάκηδες.

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να χάσει το μυαλό της. Εάν χάσει το παιδί της, θα πεθάνει. Η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να πάρει το εγγόνι της στην αγκαλιά της, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δεν είναι ασφαλής, ούτε ο μικρός Πετρής..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr