Σασμός Spoiler: «Μαρίνα δεν γίνεται να έχεις χάσει τα λογικά σου. Σύνελθε αγάπη μου»

Σασμός Spoiler: Δύσκολες στιγμές έρχονται για τη Μαρίνα στη συνέχεια της σειράς του ALPHA, καθώς ξαφνικά παθαίνει απώλεια συνείδησης και χάνει το μυαλό της. Ο Αντώνης και η Μαρίνα παίρνουν απόφαση να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα που το τελευταίο διάστημα τους κατακλύζουν και κανονίζουν να περάσουν λίγες στιγμές μακριά από όλα για να μπορέσουν να χαλαρώσουν λίγο.

Κάποια στιγμή η Μαρίνα φεύγει για να πάει μια βόλτα στη Θάλασσα. Οι ώρες όμως περνούν και εκείνη δεν επιστρέφει. Ο Αντώνης βλέποντας ότι δεν γυρνάει στο ξενοδοχείο, αρχίζει να ανησυχεί για τη Μαρίνα όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», φοβούμενος ότι κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί.

Η Μαρίνα ατενίζοντας τη θάλασσα όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», αφήνεται στις σκέψεις της και ξαφνικά παθαίνει απώλεια συνείδησης. Ο Αντώνης αρχίζει αν την ψάχνει ενώ την ίδια ώρα εκείνη δεν ξέρει ποια είναι.. Κάποια στιγμή τελικά μέσα στην αγωνία του ο Αντώνης τη βρίσκει και η Μαρίνα αρχίζει να συνέρχεται σιγά σιγά στην αγκαλιά του.

Ο Φραγκιαδάκης βέβαια συνεχίζει να ανησυχεί καθώς φοβάται μήπως αυτό το επεισόδιο που είχε η αγαπημένη του έχει και συνέχεια και έτσι την παρακολουθεί και είναι όσο μπορεί κοντά της για να προλάβει αν της συμβεί κάτι.

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα» – Η Βασιλική συλλαμβάνεται

Την ίδια ώρα φτάνουν δυο γράμματα στα οποία υπάρχουν απαντήσεις που βασανίζουν τόσο τους Σταματάκηδες όσο και τους Βρουλάκηδες. Η Εύα πριν δηλητηριαστεί στη φυλακή πρόλαβε να γράψει δυο λόγια και να τα στείλει σε αυτούς που πλήγωσε με τις πράξεις της. Θέλησε έτσι να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε προσπαθώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Ευθύμη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts