Σασμός spoiler: Ο χωρισμός του Αστέρη με την Αργυρώ και το φινάλε

Σασμός spoiler: Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης το μεσημέρι της Κυριακής 19/11.

Ο τηλεοπτικός Αστέρης ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για το φινάλε του Σασμού με τον ίδιο να δίνει ένα μικρό spoiler καθώς όπως είπε ούτε οι ίδιοι δεν ρωτάνε τους σεναριογράφους πώς θα πάει η συνέχεια μέχρι το μεγάλο φινάλε.

«Ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά! Άντε πάλι, ξανά μανά. Άντε πάλι, αυτό το βάσανο… Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι για πάρα πολύ αυτή τη φορά. Εντάξει, ναι, γιατί κάτι πιο σοβαρό από αυτό που είχε συμβεί την πρώτη χρονιά δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Οπότε αυτή τη στιγμή θα είναι για λίγο. Είναι για να ξαναφουντώσει λίγο η ανάγκη να ξαναβρεθούν στην πραγματικότητα», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω ιδέα πως θα ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της σειράς. Υπάρχει απ’ έξω, απ’ έξω ένας σκελετός, τον οποίο μας λένε, που πάντα όμως ξεφεύγει. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα και εμείς πια να ρωτάμε. Γιατί με τα επεισόδια και τους ανθρώπους, έτσι όπως μπαίνουν ηθοποιοί και δημιουργούνται σχέσεις και χημείες, πηγαίνει λίγο η ιστορία από εδώ και λίγο από εκεί. Βγαίνει από τους ανθρώπους που το γράφουν κάτι άλλο πιο εύκολα, ίσως κάτι που δεν το είχαν σκεφτεί, συνεπώς κι εμείς δεν ρωτάμε. Ας γίνει ό,τι θέλουν. Θέλω να πω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος έτσι κι αλλιώς αυτό, οπότε ας γίνει ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι που το γράφουν ότι είναι το πιο σωστό. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί όμορφα», είπε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »