«Σκάνδαλο με την Τσιμτσιλή στον Alpha» – Τι δηλώνει η ίδια

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σήμερα 22/3 για τη δική της περιπέτεια καθώς έπεσε θύμα απάτης με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, διάβασε και στον αέρα ένα μήνυμα που της έστειλαν σήμερα κιόλας ενώ αποκάλυψε ότι το δικηγορικό γραφείο του άντρα της έψαξε το θέμα.

Αλέξης Κούγιας σε Τσιμτσιλή: «Εσείς με καλέσατε, θα κάνω ό, τι γουστάρω»

«Χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη και μοντάρουν. Ποιος θα πίστευε ότι θα φώναζα εδώ τον Σάκη Ρουβά, που δεν έχει έρθει ποτέ, και θα τσακωνόμουν κιόλας… Μου το έστειλε και σήμερα μια φίλη στο Instagram “μεγάλο σκάνδαλο με τη διοίκηση του Alpha και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Γράφουν ότι δήθεν τσακώθηκα με τον Ρουβά. Εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια που με μια πρόχειρη ανάγνωση καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εμένα το έψαξε και το γραφείο του άνδρα μου, γιατί εγώ έχω την τύχη να έχω και μια καλή νομική εκπροσώπηση. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts