Σκοτεινή θάλασσα: Γιάννης Τσορτέκης: Ο «Σάββας», η ηλικία, το ύψος και η βράβευση,

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον Σάββα στη σειρά του Mega που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάββας Γκορίτσας είναι ο σύζυγος της Όλγας. Χαμηλών τόνων, διαλλακτικός, με γλυκά χαρακτηριστικά, αργός και λιγομίλητος. Έχει περάσει τη μισή ζωή του στη θάλασσα ως ψαράς. Όταν βρίσκεται μόνος του στα ανοιχτά, θεωρεί ότι «μιλάει με τον Θεό».
Είναι χρόνια αλκοολικός, αλλά το παλεύει. Κατά περιόδους δεν πίνει καθόλου και μετά ξανακυλάει. Θεωρεί την Όλγα ένα ανέλπιστο δώρο στη ζωή του. Τη θαυμάζει και τη λατρεύει. Εργάζεται και εκείνος στην εταιρεία του Μιχάλη, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, παρόλο που εκείνος τον «έριξε» όταν καπηλεύτηκε μια ιδέα του. Έχει αδυναμία και στον Χρήστο. Γενικώς δυσκολεύεται να συγκρουστεί.

Ποιος όμως είναι ο Γιάννης Τσορτέκης;

Είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός γεννημένος στην Αθήνα, το 1967. Άρα Είναι 55 ετών

Έχει ύψος 1,72 μ.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών

Έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος του Μιλτιάδη Καραγάτση στον Alpha TV τη σεζόν 2007-2008.

Και ακολούθησαν κάποιες συμμετοχές στον κινηματογράφο στην ταινία “Το μικρό ψάρι” και πρόσφατα στην ταινία “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”.

Το 2021 πήρε το βραβείο «Καλύτερος Ηθοποιός» για τον ρόλο του στην συγκεκριμένη ταινία

Συμμετείχε στη σειρά Καρτ Ποστάλ (ΕΡΤ1), παίρνει μέρος φέτος στη Σκοτεινή Θάλασσα αλλά και συμμετέχει στον Δάσκαλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα προβληθεί στο MEGA!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9528 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr