Σπύρος Μπιμπίλας: Τα γενέθλια, η ηλικία και οι δηλώσεις περί θρησκείας

Με μια… τούρτα υποδέχτηκαν στο πλατό του Τι Λες Τώρα τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος ήταν καλεσμένος το απόγευμα του Σαββάτου (22/1).
Ο αγαπημένος ηθοποιός κλείνει τα 66 την Τρίτη και οι συντελεστές της εκπομπής ήθελαν να γιορτάσουν μαζί του τα γενέθλιά του.

«Είναι την Τρίτη αλλά και σήμερα θα τα γιορτάσω και στο θέατρο. Κλείνω τα 66», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου του 1956, στον Πειραιά.
Σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παλαιότερα, ο Μπιμπίλας ανέφερε ότι τάσσεται κατά της βάπτισης, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για βίαιη πράξη. Είναι άθρησκος και έχει δηλώσει ότι επιθυμεί, μετά τον θάνατό του, να αποτεφρωθεί.

Αναφερόμενος, σήμερα, στην κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα λόγω του κορονοϊού, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε:

«Τα θέατρα τα έχει χτυπήσει ο κορωνοϊός και το ένα μετά το άλλο κλείνουν. Την ημέρα που είχαμε 600 εισιτήρια, 10 από τα 30 άτομα που συμμετέχουν στον θίασο, είχαν κορωνοϊό. Τα θέατρα που έχουν μεγάλες παραγωγές δεν μπορούν να τις συντηρήσουν γιατί έρχεται πολύ λίγος κόσμος πλέον, ελαχιστοποιήθηκε το κοινό».

Στόχος του Σωματείου των ηθοποιών, είναι η εξασφάλιση των ηθοποιών αφού οι δουλειές του ακυρώνονται συνεχώς.

«Διεκδικούμε το αυτονόητο, να πληρωνόμαστε τη δουλειά μας. Οι ηθοποιοί εξαναγκάζονται να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπω τη φίλη μου τη Μυριέλλα στο Survivor και τη λυπάμαι που εξαναγκάστηκε να το κάνει αφού έπαιρνε 200 ευρώ τον μήνα. Αυτό δεν είναι επάγγελμα πια, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει», κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9070 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr