Στάνκογλου για Ναυάγιο: «Άντε γεια Πανόπουλε, ήσουν μεγάλο καθίκι»

Το Ναυάγιο: Η σειρά τελείωσε και μαζί με αυτήν ήταν τραγικό και το φινάλε για τον Ιπποκράτη τον οποίο υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Στάνκογλου. O Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο Πρωινό Σουσού για το Ναυάγιο, τον χωρισμό από τη σύζυγό του και την καθημερινότητα με τα δυο παιδιά του.

«Η χρονιά ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες 20, γιατί ήταν η πρώτη που δεν έκανα θέατρο. Είχα τα βράδια ελεύθερα δικά μου, κάτι το οποίο για εμένα ήταν λίγο παράλογο μέχρι να συνηθίσω. Αυτό το κάθε βράδυ, Τετάρτη με Κυριακή είναι πολύ κουραστικό και το κατάλαβα φέτος, ύστερα από 21 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω και για το καλοκαίρι. Μου έγιναν προτάσεις, αλλά το είχα πει από πέρσι ότι θέλω έναν χρόνο να μην ασχοληθώ με το θέατρο», είπε αρχικά.

Για το Ναυάγιο, ανέφερε ο ηθοποιός: «Την πρόσεξαν πάρα πολύ τη σειρά, ήταν γραμμένη ωραία και την αισθητική και τη φρεσκάδα με πολλά νέα παιδιά».

Και σε άλλο σημείο τόνισε στην Ελένη Τσολάκη: «Θα ήθελα να ζήσω ή τα 20s ή στα 60s – 70s. Στην επανάσταση με όλα. Λειτουργώ ακόμα ως επαναστατικός έφηβος. Βαριέμαι τους ανθρώπους που τους παίρνει η μπάλα του χρόνου. Που επειδή μεγαλώνουν δεν κάνουν και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους. Έκανα ελεύθερη πτώση στα 44. Δεν θέλω να φοβάμαι και να ρισκάρω».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά έχουν τρομερή ενέργεια και αυτό παίρνω από εκείνα. Ακόμα κι όταν γυρνάω κουρασμένος, αποζητώ να κάνω πράγματα μαζί τους. Μου μαθαίνουν να παραμένω νέος. Ελευθερία και δύναμη γνώμης προσπαθώ να τους μάθω, να σέβονται, να αντιδρούν όταν βλέπουν αδικία και να είναι χαρούμενα».

Και για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του ανέφερε: «Σίγουρα τα παιδιά ένιωσαν κάτι, το οποίο δεν είχε σχέση με αυτό που ένιωσα εγώ. Τελείωσε μια σχέση σημαντική και δυνατή, αυτό που προσπάθησα είναι να είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά και είμαι, είμαι 3 μέρες την εβδομάδα μαζί τους, υπάρχει συνεπιμέλεια, διακοπές το ίδιο, ακόμα και τις μέρες που δεν τους έχω κάνουμε πράγματα μαζί. Ήμασταν ώριμοι και οι δυο σε σχέση με τα παιδιά, δεν μας πήρε χρόνο».

Και υπογράμμισε: «Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργία νύχτα. Έχω μεγαλώσει αρκετά μόνος μου, δούλευα από τα 14 σε οικοδομή με τον πατέρα μου, έχω αλλάξει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσω σε αυτό που μου αρέσει. Με την πρώην γυναίκα μου ήμασταν στη Νέα Υόρκη και μετράγαμε τα ψιλά για να πάρουμε το μετρό. Από άποψη κούρασης, από απογοητεύσεις».

Και δήλωσε: «Με φλερτάρουν αρκετά έξω, αν είναι κάτι που μου αρέσει θα φλερτάρω κι εγώ. Ο κόσμος νομίζω ότι φλερτάρει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Είναι μόνο στην εικόνα. Με εμποδίζει το ότι είμαι γνωστός. Αν είχα την ανωνυμία μου νομίζω θα ήταν πολύ πιο ωραίο, σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Δεν ξέρω να θα παντευόμουν ξανά, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δύσκολα. Μια γυναίκα που θα με κέρδιζε, θα είναι εκείνη που δεν λέει ψέματα, να έχει καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, έναν κόσμο που μπορώ να έχω κάτι να πω μαζί της. Δεν μπορώ το πολύ πάνω μου. Είμαι ρομαντικός όταν πρέπει».

Για τη σχέση που του χρέωσαν: «Ήταν περίεργο για εμένα γιατί δεν μου είχε τύχει και δεν ίσχυε κάτι. Είμαι από τα τυχερά παιδιά, με σέβονται οι δημοσιογράφοι. Μια φορά ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή, που μετά από εμένα έπαιξε ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της είπα γιατι μου το έκανες αυτό, ήθελα να το ξέρω. Δεν θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους τους οποίους δεν τους σέβομαι, που δεν εκτιμώ, που αν τους έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να τους έκραζα».

Με ανάρτησή του ο ηθοποιός αποχαιρέτισε τον ήρωά του γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες ….που είναι πολλοί….ευχαριστω την παραγωγή …..άντε γεια….και κανένας Πανόπουλος στην πραγματική ζωή…», ενώ πάνω στην ανάρτηση σημείωσε: «Άντε γεια Πανόπουλε, ήσουν μεγάλο καθίκι».

Δείτε άλλο ένα ενδιαφέρον απόσπασμα:

Από το Ναυάγιο στην Αρχελάου 5: Αυτό είναι το καστ της νέας καθημερινής σειράς

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος

Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμης Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλη, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου

Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης

Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts