«Στάσα, είσαι άθλια μάνα!», ουρλιάζουν οι τηλεθεατές για το Προξενιό της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Στον Στασινόπουλο στράφηκε η Στάσα στη σειρά, για να βρει λύση σχετικά με την κακοποίηση που δέχεται η κόρη της από τον Γιωργίκη. Το μόνο που θέλει είναι να την πάρει από εκεί, να τη σώσει τόσο την Ιουλία όσο και το μωρό. Ο Στασινόπουλος της πρότεινε να τον καταγγείλει και από εκεί και πέρα θα αναλάβει το χρέος του να σώσει την Ιουλία από τον κουμπάρο του.

Αλλά η Στάσα αντί να σκεφτεί επί της ουσίας το καλό της κόρης της, καταριέται τον Γρηγόρη και φοβάται μην μάθει η Φιλιώ για το μωρό.

Το Twitter έχει εκνευριστεί μαζί της αφού θεωρεί ότι αυτή είναι υπαίτια για τον εφιάλτη της Ιουλίας!«Στάσα, είσαι άθλια μάνα!»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε βοηθήσω να το σκάσεις. Ξέρω τι περνούσε και η Ευγενία από αυτόν τον κακοποιητή»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »