Σταμάτης Γονίδης: «Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες»

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις, μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του.

«Υπέγραψα στην Panik Records επειδή θεωρώ πως είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στη δισκογραφία. Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι στο Ποσειδώνιο με τον Στέλιο Ρόκκο. Αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ’χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του ‘90 ήταν εντελώς διαφορετική, τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ κι αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε», είπε αρχικάο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης είπε στη συνέχεια: «Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα ‘τα κατάφερα’ ήταν ο ‘φωτογράφος’, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις. Πιστεύω υπάρχει ο Ιησούς Χρηστός κι αν δεν ήθελε ο Θεός, δε θα κάναμε τίποτα. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ ‘επικίνδυνη’, μπορούν να πάρουν τη φωνή σου και να βάλουν ότι έχεις πει κάτι ενώ δεν το έχεις πει. Αυτό πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά. Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα σαν φίλοι πρώτα, έτσι είναι όπως τα ’πε. Όταν λέω σε κάποιον επανειλημμένα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκνευρίζομαι και μπορεί να παραφερθώ και να μιλήσω άσχημα. Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλυτέρα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα ψάχνει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts