«Στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω…» – Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Δήμο Αναστασιάδη

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 16/3 και αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει διάσπαση προσοχής, ενώ δεν θυμάται εύκολα σημαντικά πράγματα που είναι απαραίτητα μέσα στην καθημερινότητά του.

Όσο μιλούσε όμως με την δημοσιογράφο του καναλιού, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Τζένη Θεωνά, αναφέροντας τα λόγια που του είπε όταν εκείνος έγραψε ένα από τα πιο πρόσφατα ρομαντικά τραγούδια του.

Η εξομολόγηση του Δήμου Αναστασιάδη για περιστατικό του με την Τζένη Θεωνά


«Χάνω το δρόμο όταν οδηγώ, μένω από βενζίνη, από μπαταρία στο κινητό και με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια. Θυμώνω με τον εαυτό μου που είμαι ασυνεπής ως άνθρωπος κι αναρωτιέμαι γιατί ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχει τύχει να μείνω από βενζίνη τη στιγμή που έφτασα στο βενζινάδικο, πήγα στην αντλία σβηστός», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου έχει συμβεί κάτι απρόοπτο ώστε να μη μπορέσω να βγω στην πίστα. Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρόδο και να νομίζω ότι είμαι στη Μυτιλήνη. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου. Στο τέλος θα ξεχάσω και τον εαυτό μου. Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα».

«Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μας. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη. Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε. Έγραψα το “Μη χανόμαστε” στην καραντίνα και η Τζένη μου έλεγε… πάλι βλακείες γράφεις», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω. Σε μια συνέντευξη που έδωσε, η δημοσιογράφος μου μιλούσε για ένα τέταρτο και εγώ δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts