Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα στο πάρκινγκ του J2US

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στα Ολυμπιακά ακίνητα, στο Γαλάτσι με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα ο οποίος συμμετέχει στο J2US.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Ο ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς στο Γαλάτσι το βράδυ του Σαββάτου 6/4 με αφορμή το live του show του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλήθηκαν τα στούντιο του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο.

Ο οικοδεσπότης του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές.

Το πρωί της Κυριακής 07/04, η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I Love Σου Κου, πρόβαλε ορισμένα πλάνα από το καμένο ολοσχερώς αμάξι του ηθοποιού.

Γιώργος Αμούτζας: Αυτός είναι ο διάσημος μπαμπάς του: «Με έχουν υποτιμήσει καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα μου»

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, ο Γιώργος Αμούτζας κινείται στον χώρο αρκετά νευρικά, ενώ μιλά στο τηλέφωνο εμφανώς πανικοβλημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τάνια Μπρεάζου, η οποία φημολογείται πως είναι και σύντροφός του, βρισκόταν κάθε λεπτό στο πλευρό του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »