Στον κόσμο της! Το μήνυμα της παίκτριας που αρνήθηκε να μπει στο σπίτι και αποχώρησε μετά την πρεμιέρα του Star Academy

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως σας ενημερώσαμε, ανακοίνωσε ότι παίκτρια θέλησε να αποχωρήσει και να μην μπει στο σπίτι του star academy. «Όπως καταλάβατε η Παμπίνα δεν ήρθε. Αποφάσισε ότι δε θέλει να έρθει».Έπειτα ήρθαν οι αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού πως η παίκτρια το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. (Διαβάστε σχετικά εδώ) H ίδια η Παμπίνα Κοντέα δημοσίευσε το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρησή της στο facebook: «H συμμετοχη μου στο Star Academy με το τραγουδι ”Το πατωμα” σε στιχους Λινας Νικολακοπουλου και μουσικη Σταματη Κραουνακη. Νοιωθω τη μεγαλη αναγκη να πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστω σε μια τραγουδιστρια που παντα αγαπούσα και θαυμαζα απο μικρο παιδι..Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.Η μεγαλοσυνη και η γενναιοδωρια με την οποια μιλησε για μενα με αφησαν αφωνη…Σας ευχαριστω κυρια Βισση που αναπτερωσατε τις ελπιδες μου και με κανατε να νοιωσω τοσο ομορφα….»

Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ, είσαι λίγο στον κόσμο σου; Ποιος ο λόγος να πας εκεί αφού δεν είχες σκοπό καν να δοκιμάσεις; Ήθελες επιβεβαίωση από τη Βίσση και την κάθε Βίσση ή νομίζεις ότι τα ριάλιτι είναι τσιφλίκι σου; Κρίμα πολύ. Και άδικο για άλλα παιδιά που ήθελαν να ζήσουν το όνειρό τους και κάποιος ίσως έχασε το εισιτήριο του εξαιτίας σου. Μια τέτοια φωνάρα σαν εσένα να έχει αυτή τη συμπεριφορά είναι πολύ στενάχωρο. Διάβασα το μήνυμα στο Facebook και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έπεσα από τα σύννεφα, καλύτερα να μην έγραφες τίποτα.

Δείτε κι αυτό:

Ο μεγάλος τελικός του «Survivor» στη Μεσσηνία!

Χοντρό ξύλο με πρωταγωνιστές Σπαλιάρα και Χανταμπάκη πριν το Survivor (BINTEO)

Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »