«Στο καλό αγαπούλα μου» – Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού

Καλύτερα δε γίνεται: Να αποχαιρετήσει και μέσα από την εκπομπή της τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο θέλησε η Ναταλία Γερμανού στο κλείσιμο της εκπομπής του Σαββάτου 28/10.

Όπως είχε κάνει γνωστό και η ίδια δύο 24ωρα πριν, ο διάσημος σκύλος της, Μίκυ «έφυγε» σε ηλικία 16 ετών. Το χαριτωμένο τετράποδο ήταν από τα πιο διάσημα σκυλάκια της ελληνικής τηλεόρασης καθώς εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα από την εποχή του«Μες στην καλή χαρά».

Η Ναταλία Γερμανού λίγα λεπτά πριν το φινάλε της εκπομπής είπε συγκλονισμένη και φανερά συγκινημένη: «Ένα πλασματάκι με το οποίο μοιράστηκα 16 ολόκληρα χρόνια αθωότητας, παιχνιδιού. Μιλάω για τον Μίκυ, για το σκυλάκι μου το οποίο νομίζω ήταν το πρώτο σκυλί που βγήκε ποτέ σε τηλεοπτικό πλατό, μαζί με την Σαρδέλα, των Ράδιο Αρβύλα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε: «Πλήρης ημερών, ο Μίκυ έφυγε σχεδόν στα 17του πολύ γλυκά και ήσυχα στον ύπνο του. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για το βίντεο που ετοίμασαν. Κάπως έτσι ήθελα να του πω: Στο καλό αγαπούλα μου, καλή ξεκούραση», ανέφερε, ενώ ακολούθησε το αφιερωματικό βίντεο για τον Μίκυ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »