Συγκλονίζει η γυναίκα του Γιώργου Βασιλείου-Τα σπαρακτικά της λόγια 50 μέρες μετά το θάνατο του ηθοποιού

Έχουν περάσει κιόλας πενήντα μέρες από  το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου κι όμως για κάποιους δεν έχουν περάσει και τόσο γρήγορα αλλά αργά και βασανιστικά. Είναι λογικό. Όταν χάνεις τον άνθρωπο σου να μη μπορείς να το διαχειριστείς. Έτσι και η σύζυγός του αγαπημένου μας ηθοποιού η οποία συγκλονίζει με τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Freddo.

Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς, λύγισα. Πονάω τόσο πολύ για τον άνθρωπό μου που αν δεν είχα τα παιδιά μου και το εγγόνι μας, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει και τι θα είχα κάνει. Με έχει πάρει από κάτω, παιδί μου. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι που η έννοια ευτυχία δεν χωρά σε λέξεις. Και όμως μου τον πήρε ο Θεός. Πως να έρθει για μένα ο νέος χρόνος, όταν έχει σταματήσει εκεί που σταμάτησε και η καρδούλα του Γιώργου μου;».

Σπαράζει στο κλάμα και λέει: «είχε καημό που δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που είχε παίξει στη δραματική σχολή, όπως τον Βασιλιά Λήρ. Από την άλλη δεν είχε πικρία με τους συναδέλφους τους, απλώς λυπόταν κάποιους ανθρώπους για τη συμπεριφορά τους απέναντί του». Επίσης όπως αναφέρει η ίδια«τον τελευταίο καιρό, λόγω του προβλήματος με την υγεία του δεν ήθελε να πάει στη Σαλαμίνα, στο εξοχικό μας. Ήθελε να είναι στο σπίτι μας κοντά στην εγγονούλα του».

Δύσκολη φάση! Κουράγιο, να ζήσετε να τον θυμάστε.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts