Συγκλονιστικό μήνυμα της μάνας του Παντελίδη με αφορμή τα γενέθλιά του

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελή Παντελίδη με το συγκλονιστικό μήνυμά της στο Facebook ανήμερα των γενεθλίων του γιου της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Παντελή, που εάν σήμερα ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα και όπως το έγραψε η ίδια:
«Γιατί αστέρι μου δεν είσαι εδώ. Θέλω να σε πάρω στην αγκαλιά μου, μου λείπεις πολύ. Το ξέρω και σε σένα λείπουμε, το ξέρω ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις είμαι σίγουρη. Σε λατρεύω θέλω να έρθω κοντά σου. Αστέρι μου όλα άλλαξαν από τότε που σε πήραν από κοντά μας τίποτε δεν είναι το ίδιο. Πόνος πόνος πόνος. Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου, μου το στέρησαν. Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατί τότε μόνο θα με νοιώσουν. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν γι αυτό και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι. Τις δηθενιές την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου. Ο κόσμος σε λατρεύει το βλέπεις εξάλλου και αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει και δεν έχει ξανασυμβεί για κανέναν καλλιτέχνη. Ψυχή μου όλος ο κόσμος είναι δεμένος με τα σχοινιά σου γιατί αστέρι μου εσύ πάντα θα είσαι εδώ. Δεν λείπεις γιατί το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατί αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι. Να είσαι καλά παλληκάρι μου.»! pantelidis

Δεν χρειαζόταν φυσικά να κάνει αυτή την ανάρτηση προκειμένου να καταλάβουμε πως ο πόνος της μάνας είναι μεγάλος. Πονάει πολύ όπως θα πονούσε κάθε μάνα στη θέση της και η λέξη υπομονή μόνο παρηγορητική δεν μπορεί να είναι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι έγινε στο εικονοστάσι του Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts